Arlberg, Flirsch am Arlberg (Rakousko) - 16.686,-

17.3. (sobota) - 24.3. (sobota), polopenze

Hotel Basur



Hotel: Hotel Basur se nachází v centru obce v klidné lokalitě s krásným výhledem v stanzertal údolí a na Arlberg. Je známý pro své stylové tyrolské atmosféra, pohostinnost a uvolněnou atmosférou, příležitostné.

Poloha a vzdálenosti: nákupy: 300 m, vlakové nádraží: St. Anton 12 km, letiště: IBK 100 km, město umístění: 1157 m lyžařské oblasti/horská dráha: St. Anton 12 km běžkařské: St. Anton 150 m ski bus (Další zastávka): před domem - St. Anton (každých 15 minut do St. Anton & návrat), kiabfahrt možné domu: Ne, vlastní doprava: Ne, lyžařská škola a začátek ER výtahu v obci, sáňkařská dráha za hotelem.

Obecné vybavení: recepce, Hotelová hala/lobby: s krbem, žijící místnost, kancelář, internetový koutek: bezplatně, w LAN: bezplatně, boot room: se sušákem, výtah, parkování: zdarma na hotelu, stravování, restaurace: v tyrolském stylu, Hotelový bar otevřený konec, seminární místnost: s velkou obrazovkou.

Vybavení pokojů: postýlka jako Uberbelegung ve všech typech pokojů, které jsou možné, vana nebo sprcha/WC, vysoušeč vlasů, balkon/terasa: nepovinné, rádio, telefon, Kabelová televize, W-LAN: zdarma, non kuřáci, všechny pokoje jsou útulné zařízené.

Pokoj / apartmán typ: 2 postele, sprcha/WC, kategorie 3, ~ 16 m2, pokoj, WC/manželskou postelí, kategorie 1, 2-3 ~ 22 m2, 2-3 postel sprcha/WC, kategorie 3, ~ 16 m2.

nastavit hodiny na místě: městská daň: 2,60 Euro za osobu/noc (od roku 2002).



nastavte podle hodiny ve fitness a Wellness: solárium: příplatek na místě, 50 % sleva na každodenních lekcích jógy - krát lt Publikováno místně.



Zábava včetně: pronájem saní: vklad (splatné na místě).

Děti: Dětská postýlka, dětský koutek: s různými Spielgeraten, pronájem herní kolekci v recepci, dětské menu, židličky.

Domácí zvíře: zdarma bez jídla zdarma bez jídla

Zimní Tip: Využít lyžařský vlek Pass pro lyžařský areál Arlberg, co lze o 80 vleky v celém regionu.



Read The Full Article