Arlberg, St. Anton am Arlberg (Rakousko) - 13.585,-

24.3. (sobota) - 31.3. (sobota), polopenze

Hotel Alpenhof



Hotel: Hotel Alpenhof am Arlberg byl postaven v roce 1961 a vždy udržována s velkou láskou, obnoven a zrekonstruován. Udělat si vlastní a vychutnejte si dech beroucí pohledy, nádherný sníh a jedinečnou atmosféru.

Poloha a vzdálenosti: centrum: St.Anton 1 km strana domu: 12 m krytý bazén: Arlberg Well.com St. Anton 1,2 km, nákupní: 1 km, vlakové nádraží: St. Anton 1 km, letiště: Innsbruck 100 km, město lokace: 1304 m lyžařské oblasti/horská dráha: Rendlbahn 800 m, Běžecké stopy: 200 m skibus (Další zastávka): před hotelem zdarma, možný sjezd do domu: Ne, vlastní doprava: zdarma od 8:00 do 11:00.

Obecné zařízení: recepce: v hlavní budově, Hotelová hala/lobby: v hlavní budově, bezdrátová síť LAN: příplatek na místě jen v hale, lyžárna: lyžárna se sušákem v hlavním domě, výtah: v hlavní budově, parkování: zdarma, do hlavní budovy, jídelna: v hlavní budově, Sluneční terasa hlavní budovy

Vybavení pokojů: vana nebo sprcha/WC, vysoušeč vlasů, rádio, telefon, Kabelová televize, trezor: bezplatně, pokoje jsou umístěny v přístavku (cca 12 m) a jsou útulné zařízené. Dvoulůžkové pokoje v hlavní budově jsou standardní: průtok vody pokoj - sprcha/WC na chodbě. Všechny prostory hlavní budovy jsou hostům k dispozici.

Pokoj / apartmán typ: 2 postele, vana/sprcha/WC, boční budova, 2-3 postel vana/sprcha/WC, dům, 2 postele tekoucí vody, podlahy sprchu/WC na chodbě.

Set za hodinky webu: rekreační poplatek: cca 2,60 Euro za osobu/noc (od 15 let).

Součástí fitness - a wellness centrum: turecké lázně; Sauna, Jacuzzi, otevírací doba: denně od 15:30 do 19:00.

Jídla zahrnutá: polopenze, snídaně formou bufetu: bohaté, salátový bufet: denně, večeře (3 cesty), vánoční večeře (24.12), nový rok je večeře, všechna jídla jsou všech hostů v hlavní budova.

Zábava včetně: Šlapadla; Běžecký pás, rotoped.

Děti: Dětská postýlka, židlička.

Domácí zvířata: Domácí zvířata nejsou povolena.



Read The Full Article