Bad Kleinkirchheim, Millstatt in Kärnten (Rakousko) - 6.576,-

2.2. (sobota) - 9.2. (sobota), polopenze

Hotel Steindl



Obecný popis objektu Steindl
Proplacení 10 denní rakouské dálniční známky. Při večeři nápoje zdarma.

Poloha objektu Steindl
v klidném prostředí na okraji Millstattu. Centrum cca 1,5 km, jezero Millstätter See cca 200 m.

Vybavení objektu Steindl
oblíbený hotel s 35 pokoji, společenskými místnostmi, restaurací a barem. Lyžárna se sušárnou obuvi. Za poplatek: pračka a sušička.

Ubytování v objektu Steindl
Dvoulůžkové pokoje (A2A): vybaveny sprchou, WC, telefonem, sat. TV a rádiem. Dvoulůžkové pokoje (A2B): stejné jako A2A, navíc s balkonem a výhledem na jezero. Jednolůžkové pokoje (A1A): stejné vybavení jako A2A. Dvoupokojové apartmány (A3C/A4C/A5C): cca 34 m2, obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky, výhled na jezero, některé s balkonem. Vybavení jako A2A.

Stravování v objektu Steindl
polopenze. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy. K večeři výběr z menu o 4 chodech (polévka, saláty a dezerty formou bufetových stolů, hlavní jídlo servírované). Silvestrovské menu o 6 chodech a půlnoční občerstvení. Možnost bezlepkové, bezlaktózové a vegetariánské stravy.

Připojení k Internetu
WiFi zdarma v celém hotelu.

Možnosti sportu a dalších aktivit u objektu Steindl
zdarma: fitness. Za poplatek: stolní fotbálek a biliár.

Možnosti wellness a relaxace v objektu Steindl
zdarma: ve vedlejší budově (cca 20 m): krytý bazén (8 x 5 m), protiproudem a velkou relaxační zónou s vyhřívanými lavicemi a lehátky (9.00-20.15 h.). Sauna (sanarium), parní lázeň a infračervená kabina (15.00-20.00 h.). Za poplatek: solárium. Děti mohou s rodiči do bazénu, zbytek wellness zóny od 14 let.

Vybavení a možnosti zábavy pro děti
dětská herna. Limonádový bar pro děti do 14 let zdarma. Vybavení pro nejmenší (dětské chůvičky, dětské sedačky, ohřívačka lahví, golfové kočárky, přebalovací podložky, koš na pleny, nosítka na záda). Dětská postýlka zdarma (rezervace v CK). Maximální počet nelze dětskou postýlkou překročit.

Bonus pro ubytované v objektu Steindl
při večeři (18.00–20.00 h) limonády, stolní víno (červené a bílé), pivo, minerální voda a džusy. Při pobytu na minimálně 7 nocí proplacení rakouské dálniční známky při předložení účtenky na recepci.

Doplňující informace k objektu Steindl
parkování: parkoviště zdarma; příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Spittau/Drau zdarma (nutné rezervovat předem v hotelu); domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 2,30 € den/osoba od 15 let, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 30.12.-5.1., 10.2.-23.2. sobota/7 nocí, 24.3.-30.4. denně/2 noci.

Mimořádné pobyty v objektu Steindl se skipasem v ceně
zdarma skipas Sportberg Goldeck pro 1 dítě do 14 let, pokud si skipas zakoupí 1 dospělý, rezervace v hotelu v termínu 7.1.-25.3.

Informace pro příznivce lyžování
Vlek/lanovka: cca 10 km údolní stanice Goldeckbahn, Bad Kleinkirchheim cca 15 km Sjezdovka: cca 10 km Goldeck Běžecká stopa: cca 4 km Zimní turistické stezky: od hotelu

Read The Full Article