Cortina d'Ampezzo, Misurina (Itálie) - 9.109,-

3.2. (sobota) - 10.2. (sobota), polopenze

Hotel Grand Misurina



Obecný popis objektu Grand Misurina
Klidná a slunná poloha s výhledem na vrcholy Drei Zinnen a masiv Dolomit. U večeří nápoj v ceně.

Poloha objektu Grand Misurina
centrální, ve městě Misurina. Restaurace, bary a nákupní možnosti vzdálené cca 50 m. Cortina d‘Ampezzo cca 10 km.

Vybavení objektu Grand Misurina
renomovaný hotel disponuje 88 pokoji a 37 apartmány, recepcí (trezorový servis), společenskou místností, barem/kavárnou, restaurací, konferenční místností a výtahem.

Ubytování v objektu Grand Misurina
dvoulůžkové pokoje (A2A): pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem, sat. TV, minibarem (na vyžádání a za poplatek), balkonem. Rodinné pokoje (A4D): dvoupokojové apartmány pro 4 osoby. Obývací ložnice s pohovkou pro 2 osoby, chladnička a posezení. 1 dvoulůžkový pokoj (oddělený posuvnými dveřmi), bez minibaru. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi. Pokoje superior (A2B): pokoje jsou stejně vybavené jako pokoje A2A, navíc trezor.

Stravování v objektu Grand Misurina
polopenze. Snídaně formou bufetových stolů, večeře výběr z menu o 4 chodech se salátovým bufetem. 1x týdně večeře s regionálními specialitami. Vánoční a silvestrovské menu v ceně.

Připojení k Internetu
WiFi ve společenské místnosti.

Možnosti wellness a relaxace v objektu Grand Misurina
krytý bazén s integrovanou vířivkou, dětským bazénkem. Za poplatek: sauna, parní lázeň, solárium a masáže (vstup od 16-ti let).

Vybavení a možnosti zábavy pro děti
miniclub pro děti 4-12 let (kromě soboty). Dětská postýlka do 2 let cca 8 €/den. Rezervace v CK. Platba na místě.

Bonus pro ubytované v objektu Grand Misurina
při pobytu od 4 nocí v termínu 7.1.-20.1. a 11.3.-18.3. k večeři 0,25 l vína, 0,5 l vody na osobu a 0,5 l vody pro dítě. Wellness balíček (od 16ti let): fitness, sauna a parní lázeň jen za cca 20 €/osoba/týden.

Doplňující informace k objektu Grand Misurina
parkování: parkoviště zdarma, garáž cca 10 €/den nebo cca 35 €/týden; domácí zvíře: malé, do 10 kg, cca 15 €/den; lázeňská taxa: cca 1,30 €/osoba/den, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 26.12.–1.1. pondělí/7 nocí, 2.1.–6.1. pondělí/5 nocí, 7.1.-20.1. a 4.3.-19.3. denně/4 noci; platba kartou: VISA, MasterCard.

Informace pro příznivce lyžování
Vlek/lanovka: dětský vlek cca 300 m, Cortina Falori/Cristallo cca 7 km. Sjezdovka: cvičná cca 300 m Běžecká stopa: nástup cca 300 m Skibus: kyvadlová doprava od hotelu do lyžařského střediska Cortina/Faloria Půjčovna lyží: ve středisku Cortina Lyžařská škola: cca 500 m

Read The Full Article