Kleinwalsertal, Hirschegg (Rakousko) - 8.392,-

17.2. (sobota) - 24.2. (sobota), polopenze

Hotel Gasthof Moasterhaus



Hotel: Malé a jemné: rodinné lyžařské oblasti Salzstiegl se nachází přímo na sjezdovce uprostřed nádherné Stubalpe a Terezka Alpe. Svahu, nádherné panorama a půjčovna lyží a lyžařská škola přímo u domu je k dispozici 5 lyžařských vleků a 2 děti výtahy s Lupo - a Ubungswiese, jakož i 12 km zde k dispozici, stejně jako 12 km dlouhé běžecké a 1,6 km dlouhá, osvětlená bobová dráha.

Poloha a vzdálenosti: centrum: Hirschegg 9 km, veřejný krytý bazén: Koflach 25 km, obchod s potravinami: Hirschegg 9 km, nákupní: Hirschegg 9 km, vlakové nádraží: Koflach 25 km, letiště: Štýrský Hradec 59 km, město lokace: 1320 m lyžařské oblasti/horská dráha: Salzstiegl (5 Výtahy, 2 výtahy, děti s Lupo - a Ubungswiese, 12 km sjezdovek na 40 ha oblasti spustit, výtahy, na 1300 m a 4 km světlo na 1710 m s panoramatickým, 6 km,střední a těžké 2 km sjezdovky, půjčovna lyží a lyžařská škola přímo před domem) Salzstiegl 0 m běžecká trať: (Loipenlange: 12 km) Hirschegg 3 km, sjezd do domu možné: Ano, vlastní doprava: Ne, publikum hit: 1,6 km dlouhá osvětlená sáňkařská dráha denně od 9:00 Do 21:00 hodin.

Obecné vybavení: recepce, hala, Hotelová hala/lobby, salonek, čítárna, TV místnost, bar, internetový koutek: bezplatně, w LAN: zdarma, lyžárna, parkování: bez poplatku, snídaňová místnost, jídelna, restaurace, bar, kavárna, terasa, Seminární místnost, konferenční místnost.

Vybavení pokojů: postýlka jako Uberbelegung ve všech místnosti typy možné, sprchu, posezení, rozkládací pohovku, připojení k Internetu: zdarma, Wi Fi.

Pokoj / apartmán typy: 2-3 postel sprcha/WC ~ 22 m2, 2-4 postele, sprcha/WC ~ 27 m2, 1-2 lůžko sprchu, jedno/jeden dítě, ~ 18 m2.

nastavit hodiny na místě: městská daň: Euro 1,50 za osobu/noc (od 14 let).

Součástí fitness - a wellness centrum: sauny: ~ 70 m2, srst dětí ve věku od 15. Sauna, otevírací doba: viz oznámení na místě.

Jídla zahrnutá: bufetová snídaně, polopenze, Begrussungsdrink: s BIO-koutkem, salátový bufet, večeře (3 způsob): výběr z menu, povinné večeře na Štědrý den (24.12), povinné Silvestrovské večeře: s živou hudbou, Silvestr bufet, Molybdomancy a Ohňostroje a horké gulášová polévka.

Zábava zahrnuto: stolní tenis, 1 x osoba/pobyt zdarma sáňkařská jezdit.

nastavit hodiny, které vyžadují zábavu: sleva 20 % na ski pass nákupu na místě.

Děti: postýlka, herna, dětské videa, her pronájem, hřiště, dětské menu, židličky, péče o děti: pouze na vyžádání.

Domácí zvířata: Euro 5,-/ den za poplatek na místě bez jídla.

Ostatní: kreditní karty: ATM/debetní karta, hypoalergenní místnosti: Ne, Bezbariérový přístup: Ne, podívejte se na: 14:00, check-out do: 10:00, Schlusselubergabe: v hotelu, Hotelový autobus (taxi za poplatek).

Read The Full Article