Lenggries, Lenggries (Německo) - 8.989,-

3.2. (sobota) - 10.2. (sobota), snídaně

Hotel Arabella Brauneck



Hotel: V hotelu Arabella Brauneck je pro rodiny s dětmi, v a nedotčená příroda scénický krajina - Lenggries v jednom je nebe kus blízko. Přijet, dýchat - a dobrý pocit od začátku. 108 pokojů v hotelu Arabella Brauneck jsou lehké, světlé a zařízené v pohodové venkovském stylu s teplými barvami a láskyplných detailů. Vychutnejte si regionální a středomořské delikatesy v restauraciLeonhardi Stuben. Den můžete zakončit v hotelovém baru od koktejl nebo studené pivo.

Umístění a vzdálenostech: Centrum města: 500 m Lenggries, nákupních míst: Lenggries 500 m, vlakové nádraží: Lenggries 800 m, letiště: Franz Josef Strauss Mnichov je 95 km, lanová dráha: Brauneck 1,5 km.

Obecné vybavení: recepce: trezor zdarma, hotelová hala, hala / lobby, internetový koutek inclusive, Wireless-LAN inclusive, lyžárna, výtah, parkoviště inclusive, parkoviště garáž: proti poplatek na místě, € 13, - za noc, snídaňová místnost, restaurace: Leonardi Stuben , SKY HD bar, konferenční místnost, Gepackaufbewahrung.

Pokoje: Dětská postýlka možné, protože přeplnění ve všech pokoj, koupelna / WC, fén, župan k zapůjčení podporující začlenění, pantofle k zapůjčení podporující začlenění, balkon / terasa, minibar: na starosti místně, rádio, telefon, kabelovou TV, W -Lan: zdarma, Nekuřácká: 11 kuřácké pokoje na vyžádání přeloženého, ​​posezení, stůl, hosenbugler.

Typy Pokoj / apartmán: 2-3 postel koupelna / WC / balkón, max. 2 ad. A jedno dítě na přistýlce nebo dětské postýlky, ~ 25 m2, 1-2 lůžko Balkon, Single / Single s dítětem, ~ 25 m2, 5 lůžko 2 pokojový FU, koupelna / WC / balkon, 2 pokoje vedle sebe, aniž by spojovacími dveřmi , min. 2 ad. 1 dítě, max. 2 ad. A 3 děti do 17,9 let, ~ 2 x 25 m2.

Poplatky jsou na místě: Místní daň: 1.50 EUR za osobu / noc, od 12 do 17,9 let EUR 0,75 za dítě / noc.

Zahrnuty do fitness a wellness centra: sauna: ~ 100 m2, pro děti od 0 let. Pouze v doprovodu dospělé osoby. Pro děti od 0 let. Pouze v doprovodu dospělé osoby. Sauna, finská sauna, solárium, infračervená sauna, relaxační místnost, thermo sprcha, Otevírání: sauna a lázně: od 14:00 do 23:00.

Jídlo v ceně: Snídaně, bufetem, 1 láhev vody při příjezdu na pokoji, v době od 22:12:16 do 6:01:17 hod káva a koláč v odpoledních hodinách, včetně, zubuchbares Večeře: menu nebo bufet - výběr dort kuchaře, v době od 22:12 0,16 - 07:01:17, od 25.02. - 4:03:17 a 08:04. - 22:04:17 penze Polopenze, vánoční večeře, Silvestrovská večeře, dítě povinný příplatek (24.12.)!

Zábava V ceně: Posilovna: 24 hodin přeložena, Gästekarte PLUS, včetně za osobu :. 1 x stoupání a klesání s Brauneck lanovky, 1 x zpáteční jízdě (asi 2 týdny kvůli renovaci v průběhu měsíce listopadu a dubna zavřeno) s Blombergbahn, neomezený volný vstup do dobrodružství Isarwelle, neomezený, volný vstup do muzea volný vstup do Gemeindebucherei, volný vstup doNaturparkhaus Hinterriss, 1 x vstup Falkenhof Lenggries, 6 jízdenka pro Jaudenhang Záblesk, pálenka ochutnávka v manufaktuře Hirschkuss Gaißach, 50% sleva na rafting / jízda na kajaku, 50% sleva na vysokých lanech kurz Isar Winkl, 3-jízdenka Bullcarts, 1 x Academy aktivní, 1 x jídelní poukaz stolování v Tavern Hotel Altwirt (hodnota EUR 8, - s výjimkou denních specialit Út / St / Čt). Výše uvedené výhody GästekartePlus jsou sezónně nebo wetterabhangig! Kromě toho lze všechny výhody normálního Gästekarte být použit, jako je například bezplatné využití autobusové dopravy mezi Lenggries a Bad Tölz.

gebuhrenpflichtige zábava: bowling (ceny platné vyslán lokálně a pouze na objednávku.), volnočasové aktivity (např procházky).

Děti: dětská postýlka, herna: v bavorských prázdnin, půjčovna společenských her, vysoká židle, WC sedátko, přebalovací pult, dětská Krax'n, dětský kočárek, ohřívač lahví.

Zvířata: 10 EUR, - za den na starosti lokálně, bez jídla.

Různé: Platební karty: debetní karta / EC-karty, Mastercard, Visa, American Express, Invalidní vozík: Ne, Příjezd od: 15:00 Odjezd do: 12:00.

Read The Full Article