Mölltal, Mallnitz (Rakousko) - 7.388,-

3.2. (sobota) - 10.2. (sobota), snídaně

Hotel Ferienhotel Alber



Obecný popis objektu Ferienhotel Alber
• v nádherné přírodě národního parku • regionální karta s řadou výhod a slev zdarma

Poloha objektu Ferienhotel Alber
v klidném centru střediska Mallnitz.

Vybavení objektu Ferienhotel Alber
rodinně vedený hotel s hlavní a vedlejší budovou (spojené chodbou), recepce, lobby, několik restauračních prostor, hotelový bar, obchod se suvenýry, výtah (v hlavní budově) a terasa na opalování s kavárnou.

Ubytování v objektu Ferienhotel Alber
Dvoulůžkové pokoje (A2A): pro 2-4 osoby, v hlavní budově. Vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, kabel. TV, trezorem, posezením a balkonem.Jednolůžkové pokoje (A1A): v hlavní budově, bez balkonu. Vybavení jako A2A.Dvoulůžkové pokoje (B2A): pro 2-4 osoby, bez balkonu, ve vedlejší budově (NNN), stejné vybavení jako A2A.Dvoulůžkové pokoje (B2B): pro 2-3 osoby. Malý balkon, ve vedlejší budově (NNN), stejné vybavení jako A2A.Dvoulůžkové pokoje (C2B): pro 2-4 osoby v hlavní budově, bez balkonu. Vybavení jako A2A.Junior suite (A2C): pro 2-4 osoby (přistýlka nebo rozkládací pohovka), v hlavní budově s balkonem, vybavení jako A2A.

Stravování v objektu Ferienhotel Alber
snídaně, polopenze nebo plná penze. Velmi dobrá rakouská kuchyně s národními a mezinárodními specialitami. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy. Při rezervaci polopenze navíc k večeři výběr z menu o 4 chodech se salátovým bufetem, různé tematické bufety a slavnostní večeře, 15.00–17.00 h. odpolední svačina. Při rezervaci plné penze oběd o 3 chodech z a la carte menu. Vegetariánská a dietní strava na vyžádání v hotelu.

Připojení k Internetu
Wi­Fi zdarma ve veřejných prostorech a v pokojích A1A, A2A, A2C a C2B.

Možnosti sportu a dalších aktivit u objektu Ferienhotel Alber
zdarma: stolní tenis, fitness, sněžnice a jiné vybavení k zapůjčení.

Možnosti wellness a relaxace v objektu Ferienhotel Alber
zdarma: wellness zóna s finskou saunou, bylinnou saunou, parní lázní, vířivkou, infračervenou kabinou a odpočinkovou místností. Za poplatek: masáže, kosmetické procedury, bahenní zábaly, léčebné koupele a solárium.

Vybavení a možnosti zábavy pro děti
hlídání dětí celou sezonu, pro děti od 3 let, po­-pá, denně od 14.00 do 22.00 h. Vlastní dětská menu při večeři. Dětská herna.

Bonus pro ubytované v objektu Ferienhotel Alber
vánoční slavnostní večeře s dětskou nadílkou. Silvestrovský bál se slavnostní večeří, živou muzikou a půlnočním bufetem. 1x týdně výlet s pochodněmi. Mobi­-Pass (od 7 nocí zdarma) s řadou výhod a slev, např.: zapůjčení testovacích lyží na 1 den, vstup na běžeckou stopu, aj.

Doplňující informace k objektu Ferienhotel Alber
parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: cca 5 €/den (pouze pes, zákaz vstupu do restaurace a sauny); lázeňská taxa: cca 3,10 € os./den od 16 let, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc, 3.11.-9.12. pátek, sobota/1 noc, 26.12. úterý/7 nocí, 2.1.-6.1., 3.2.-2.3., 29.3.-1.4. denně/4 noci. Příjezd není možný 27.12.-1.1.

Mimořádná nabídka pro lyžaře
20% sleva na lyžařskou školu a půjčovnu lyží (informace na recepci).

Informace pro příznivce lyžování
Vlek/lanovka: údolní stanice v lyžařské oblasti Ankogel cca 3,5 km, ledovec Mölltaler cca 20 km Sjezdovka: cca 3,5 km Běžecká stopa: cca 100 m Skibus: u hotelu (zdarma do oblasti Ankogel) Lyžařská škola: cca 50 m Půjčovna lyží: cca 50 m

Read The Full Article