Nauders, Nauders (Rakousko) - 13.585,-

6.1. (sobota) - 13.1. (sobota), polopenze

Hotel Edelweiss



Hotel: Hotel Edelweiss se nachází na okraji města Nauders a má příjemnou, rodinnou atmosféru. Dům má nádhernou kuchyň s nákladnými svazů specialit z Tyrolska. Ve večerních hodinách si hosté mohou připojit v hotelovém baru a může zkazit dobré víno.

Umístění a vzdálenostech: Centrum města: Nauders 250 m, nákupní místa: 250m, železniční stanice: Landeck 43 km, letiště: Innsbruck 120 km Vysoká nadmořská výška středisko: 1400 m, lyžařský / vlekům: Lyžařský ráj Reschenpass - Bergkastel lanovka 2 km, lyžařská stopa: 1 km, skibus (příští zastávka): 50 m, lyžařské zpět k možnému domu: Ne, hotelová doprava: Ne, nacházející se na okraji Nauders.

Obecné vybavení: recepce, hala / lobby: předsíň, obývací pokoj, TV místnost: TV se satelitním příjmem, internetový koutek: proti poplatek na místě, Wireless-LAN: na starosti místně, výtah, parkoviště podporující začlenění, snídaňová místnost na, HP-restaurace, hotelový bar.

Pokoje: Dětská postýlka možné, protože přeplnění všech typů pokojů: Ne, vana nebo sprcha / WC, fén, župan k zapůjčení: zdarma na vyžádání, rádiem, telefonem, TV se satelitním příjmem.

Typy Pokoj / apartmán: 2 lůžko, koupelna / sprcha / WC, 2-3 lůžky, koupelna / sprcha / WC.

Poplatky jsou služby: Pobytová taxa: 2 €, - za osobu / noc (nad 15 let).

Zahrnuty do fitness a wellness centra: Krytý bazén 10 x 5 m, sauna, relaxační místnost, Provozní doba: krytý bazén denně 7:00 do 19:00, sauna a relaxační místnost denním 3:00 hod do 19:00.

Poplatky jsou ve fitness a wellness centra: Solárium: Euro 2, - za 10 minut, otevírací doba: denně 07:00 do 19:00.

Jídlo v ceně: polopenze, snídaně-bufet: s bio koutkem, odpolední svačina: každý den, večeře (4 way): 3 hlavních jídel, salátový bar denní, tematické večery: každý 1 x týdně selský bufet a italský bufet, gala večeře s aperitivem, vánoční večeři (24.12.): 6-stupňová víno Geesthacht večeře, silvestrovská večeře: 6 chodech silvestrovská večeře, půlnoční polévka a občerstvení.

Zábava V ceně: stolní tenis: denně 09:00 do 22:00.

gebuhrenpflichtige zábava: Kulečník: Euro 1, - na hru, stolní fotbal: Cena na místě.

Děti: Dětská postýlka na vyžádání, herna, dětské menu, vysoká židle.

Zvířata: 6.50 EUR za den na starosti lokálně, bez jídla (v restauraci není povolena).

Různé: Platební karty: debetní karta / EC-Card, Mastercard, Visa, Invalidní vozík: Ne, Příjezd od: 14:00 Check out: 10:00.

Read The Full Article