Ötscherland, Eisenerz (Rakousko) - 4.276,-

5.2. (pondělí) - 12.2. (pondělí), bez stravy

Hotel Alpin Resort Erzberg



Hotel: Uprostřed působivé Eisenerz Alp leží staré město těžby železné rudy. Tady živoucí historie a tradice se mísí s jedinečné přírodní krajiny. Krušnohorské horské středisko je proměna staré hornické osadě do rekreačního střediska, komfortní apartmány a vesmírná kožešina přírodní hra, zábava a dobrodružství.

Poloha a vzdálenosti: centrum: železné rudy 3 km, krytý bazén: revitalizační koupel železné rudy 3 km, obchod s potravinami: 2 km, nákupní: 2 km, železniční stanice: Leoben 33 km, autobusová zastávka: v závodě 50 m, město místo: 736 m, horská dráha: Prabichl, lyžařská oblast/horská dráha: Prabichl 12 km, běžecké: Eisenerz Ramsau 7 km.

Obecné zařízení: recepce, w-LAN: zdarma, lyžárna, parkování: zdarma, hosté 2 pračky jsou k dispozici na místě k dispozici, EUR 2,-na prací cyklus (zaplatit na recepci nebo přihlášení), detergentu přinést.

Vybavení pokojů: postýlka jako Uberbelegung ve všech místnosti typy možné, sprcha/WC, balkon/terasa, vytápění, posezením, satelitní TV, W-LAN: bez nabíjení, nekuřácké, částečně palandy.

Vybavení apartmánu: kuchyňka, Elektrický / plynový sporák, myčka nádobí, kávovar, mikrovlnná trouba, lobby, jídelna, obývací pokoj, Dvoulůžkový pokoj, lednička.

Pokoj / apartmán typ: 2 přistýlka 2 místnost aplikace. "Moře zdi", balkon, obývací pokoj s dort linkou, jídelním koutem a gauč, ložnice manželská postel, sprcha/WC, 35-40 m2, 4-lůžkový 3 místnost aplikace. "Krušné hory", balkon, obývací pokoj s dort line, jídelním koutem a pohovkou, ložnice s dvoulůžkem, dětský pokoj s palandou, sprcha/WC, ~ 45 m2, 4-lůžkový 3 místnost aplikace. Extra "Reichenstein", balkon, obývací pokoj s dort linie, jídelní prostor a sedacím koutem, ložnice sManželská postel, ložnice se 2 samostatnými lůžky, koupelna s vířivou vanou nebo infra červená sauna, 56-61 m2, 6 lůžkový 3 místnost aplikace. "Pfaffenstein", balkon, obývací pokoj dort linie, jídelním koutem s posezením, ložnice s manželskou postelí a palandou, ložnice s dvoulůžkem, sprcha/WC, ~ 60 m2.

Součástí apartmánů: moc; Voda, topení.

nastavit hodiny na místě: povinný závěrečný úklid a Wascheset (ruka - ručníky a povlečení): Euro 25,-za osobu vklad: Euro 100,-za jednotku, rekreační poplatek: Euro 2,-/ osoba/noc (od 15 let), 2 podložky: Euro 2,-na prací cyklus, nutná registrace na recepci detergent je přinést vlastní.

Zahrnuto stravování: vlastní stravování, další polopenze: snídaně formou bufetu a večeře o 3 chodech s výběrem z hlavní restaurace asi 700 m daleko.

Zábava včetně: první vstup do oblasti koupání revitalizační koupel železné rudy a během úředních hodin (bez sauny). Účast v "Nachtwachterfuhrung" na železné rudy (2 x týdně je očekávané úterý a pátek).

Děti: židličku.

nastavit hodiny, které vyžadují vybavení pro děti: Dětská postýlka: 15 Euro,-na celý pobyt.

Domácí zvíře: EUR 10,-/ den za poplatek na místě bez jídla.

Ostatní: platební karty: platební karty, MasterCard, Visa, vhodné i pro vozíčkáře: Ne, podívejte se na: 16:00, check-out do: 10:00, Schlusselubergabe: recepce.

Read The Full Article