Rauris, Embach (Rakousko) - 7.371,-

10.2. (sobota) - 17.2. (sobota), polopenze

Penzion Salaterhof



Obecný popis objektu Salaterhof
• Embacher Sporthotel a penzion Salaterhof – ideální volba pro rodiny s dětmi • lyžařská oblast Rauris cca 8 km

Poloha objektu Salaterhof
lyžařské oblasti Rauris, resp. Gasteinertal/Dorfgastein jsou vzdáleny cca 8 km. Centrum Embachu vzdáleno cca 200 m.

Vybavení objektu Salaterhof
Embacher Sporthotel (kód 90672): jídelna, restaurace, TV koutek a výtah. Penzion Salaterhof (kód 90674): vzdálený cca 350 m od hotelu, snídaňová/společenská místnost.

Ubytování v objektu Salaterhof
Embacher Sporthotel (90672): Dvoulůžkové pokoje (A2A): vybaveny kabel. TV, sprchou a WC. Dvoulůžkové pokoje (A2B): vybavení jako A2A, navíc s balkonem. Jednolůžkové pokoje (A1A): stejné vybavení jako A2A. Penzion Salaterhof (90674): Dvoulůžkové pokoje (A2A): vybaveny kabelovou TV, rádiem, sprchou, WC, fénem a balkonem.

Stravování v objektu Salaterhof
polopenze: snídaně formou bufetových stolů, k večeři výběr z menu o 3 chodech a bufetové stoly se saláty, denně svačina pro lyžaře. 1x týdně selské bufetové stoly, italské bufetové stoly a večer s fondue. Vánoční a silvestrovské menu. Večeře je servírována v Embacher Sporthotelu i pro hosty penzionu Salaterhof. Možnost bezlepkové a vegetariánské stravy.

Připojení k Internetu
WiFi zdarma v celém hotelu i penzionu.

Možnosti sportu a dalších aktivit u objektu Salaterhof
zdarma: stolní tenis. Pestrý program jako túry s průvodcem a curling. Biliár za poplatek.

Možnosti wellness a relaxace v objektu Salaterhof
zdarma: v Embacher Sporthotel: nový krytý bazén (11 x 6 m) s panoramatickým výhledem, krytý bazén (14 x 6 m) s protiproudem, sauna (15.00 - 19.00 h.). Za poplatek: solarium v hotelu.

Vybavení a možnosti zábavy pro děti
program pro děti jako jízda na ponících, výlet s pochodněmi atd. Mini statek s koňmi, krávami, kozami, oslem, prasátky, lamou a kočkami. Dětská postýlka pouze na vyžádání v CK. Maximální počet osob na pokoji nesmí být překročen.

Bonus pro ubytované v objektu Salaterhof
silvestrovská party se silvestrovským programem.

Doplňující informace k objektu Salaterhof
parkování: parkoviště zdarma; příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Lend, Schwarzach a Taxenbach zdarma (nutné rezervovat předem přímo v hotelu); domácí zvíře: cca 6 €/den (zákaz vstupu do jídelny); lázeňská taxa: cca 1,20 € den/osoba od 15 let, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc, 26.12.-1.1. úterý/7 nocí, 3.2.-2.3. sobota/7 nocí.

Mimořádná nabídka pro lyžaře
20% sleva v půjčovně lyží Adventure Rauris (v hotelu), 10% sleva v lyžařské škole Adventure Rauris (v hotelu). Voucher v hotelu.

Informace pro příznivce lyžování
Vlek/lanovka: vlek Hörndl cca 200 m, Rauris cca 8 km Sjezdovka: cca 200 m (vlek Schlepp) Běžecká stopa: cca 50 m od hotelu, cca 10 m od penzionu Půjčovna lyží: cca 8 km (v Rauris) Lyžařská škola: cca 8 km (V Rauris) Zimní turist. stezky: u hotelu

Read The Full Article