Rauris, Rauris (Rakousko) - 8.612,-

6.1. (sobota) - 13.1. (sobota), polopenze

Penzion Gasthof Platzwirt



Hotel: známé s průvodcem hotel místo hostitele se stávají wohlfuhlen. Hostinec se nachází v pěší oblasti Rauris, zvané Golden Valley v Alpách, tajný klenot národního parku.

Poloha a vzdálenosti: centrum: Rauris 5 m, vedlejší dům: 200 m, veřejný krytý bazén: Therme Gastein 25 km, obchod s potravinami: 100 m, nákupní: v centru 100 m, vlakové nádraží: Taxenbach 10 km, letiště: Salzburg 100 km ledovec: Kitzsteinhorn Kaprun 25 km, Město místo: 952 m lyžařské oblasti/horská dráha: Kreuzboden nebo lanovky Hochalm 400 m běžecké lyžování: 400 m skibus (Další zastávka): zdarma 20 m, z kopce do domumožné: Ne, vlastní doprava: Ne, lyžařská škola a půjčení lyží: 400 metrů.

Vybavení hotelu: recepce, Hotelová hala/lobby, restaurace Stuberl, w LAN: bezplatně, lyžařské skladovací místnost, výtah, parkování: zdarma, jídelna: velké.

Pokoje: postýlka jako Uberbelegung není možné, vana nebo sprcha/WC: v hlavní budově, sprcha/WC: vedle, fén: v hlavní budově, balkon/terasa: k dispozici pouze v hlavní budově, rádio: v hlavní budově, telefon: v hlavní budově, Kabelová televize, Wi Fi, Příloha: Rodinný penzion v okruhu 200 m.

Pokoj / apartmán typy: 2-4 lůžko vana/sprcha/WC/balkon, manželská postel a 2 přistýlky nebo palandy, ~ 24 m2, 2 lůžka sprcha/WC/balkon, panoramatický pohled, ~ 20 m2.

Set za hodinky webu: rekreační poplatek: cca 2 eura,-/ osoba/noc (od 15 let).



Jídla zahrnutá: polopenze plus, bufetové snídaně: bohaté, balené oběd: kožešina svahy, odpolední svačina: káva/čaj a zákusky, zmrzlina pro děti, večerní jídlo (3 způsob): večeře s brýlemi, salátový bufet: denně, intolerants: na požádání. Nápoje k večeři: 2 nápoje na osobu za den např. 0,25 l nealko, 1/8 litru stolního vína, 0,3 l piva, káva/čaj, žádný duchové, tematické večery: 1 x týdenní speciality z

nastavit hodiny, které vyžadují zábavu: 2 x týdně sjízdnost večer, 2 x týdně b autobus do termálních chrám Bad Hofgastein a Kaprunem, 1 x za týden pochodní pěšky (cca euro 1,- / baterka), viz ceny na místě, registraci a realizace objemu cestovního ruchu Rauris.

Děti: Dětská postýlka, dětské menu: na požádání, židlička.

Domácí zvířata: na vyžádání, Euro 6,-/ den za poplatek na místě bez jídla.



Read The Full Article