Saalbach - Hinterglemm / Leogang / Saalfelden, Viehhofen (Rakousko) - 3.105,-

17.3. (sobota) - 24.3. (sobota), bez stravy

Studio / Apartmán Pamina



Obecný popis objektu Pamina
• apartmánový dům v lyžařské oblasti Saalbach­-Hinterglemm • sjezd možný až 200 m k domu

Poloha objektu Pamina
Centrum cca 100 m.

Ubytování v objektu Pamina
apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem (el. sporák, chladnička, kávovar), kabel. TV, sprchou, WC. Jednopokojové apartmány (F2F): cca 22 m2, pro 2 os., obývací ložnice s dvoulůžkem. Jednopokojové apartmány (F3G): cca 26 m2, obývací ložnice s francouzskou postelí, jednolůžková postel, balkon. Jednopokojové apartmány (F4H): cca 32 m2, obývací ložnice s francouzskou postelí, některé s balkonem, otevřená galerie se 2 lůžky, myčka nádobí. Dvoupokojové apartmány (F4J): cca 40 m2, obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, dvoulůžkový pokoj, myčka nádobí a mikrovlnná trouba. Dvoupokojové apartmány (F4K): cca 40 m2, v nově postavené vedlejší budově, cca 1 km ve směru Saalbach. , pro 4 osoby, obývací ložnice s rozkládací pohovkou, 1 dvoulůžkový pokoj, navíc mikrovlnná trouba a myčka nádobí.

Stravování v objektu Pamina
bez stravy.

Vybavení a možnosti zábavy pro děti
dětská postýlka do 2 let (rezervace v CK), max. počet osob na pokoji smí být překročen o 1 dítě (do 2 let).

Doplňující informace k objektu Pamina
parkování: 1 parkovací místo na apartmán zdarma; domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 1,10 € den/osoba od 15 let, platba na místě; cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, topení, závěrečný úklid; vzít s sebou: veškeré prádlo (lze zapůjčit na místě, cca 10 € na osobu a výměnu); na místě se platí: kauce cca 70 €; příjezd/minimální délka pobytu: sobota/7 nocí; z ačátek/konec nájmu: 16–19/10 h.

Mimořádná nabídka pro lyžaře
15% sleva v půjčovně lyží Sport Oberlader, 10% sleva v lyžařské škole Viehhofen Oberlader. Voucher v hotelu.

Informace pro příznivce lyžování
Vlek/lanovka: cca 5 km, cvičný vlek 300 m Sjezdovka: cca 3 km, sjezd možný až cca 200 m k domu (dle sněhových podmínek) Běžecká stopa: cca 4 km Skibus: cca 150 m Půjčovna lyží: cca 300 m Lyžařská škola: cca 300 m Sáňkařská dráha: cca 8 km (Spielberg)

Read The Full Article