San Martino di Castrozza / Primiero, San Martino di Castrozza (Itálie) - 4.958,-

8.2. (čtvrtek) - 15.2. (čtvrtek), bez stravy

Studio / Apartmán Relais Club Residence



Hotel: Relais Club Residence poskytuje velmi atraktivní atmosféru a je situován v nádherné poloze na úpatí hor - obklopen loukami a poli. Dům je ideální pro dovolenou v přírodní, pouze zvuky Uslyšíte zvony krav kolem domu a smích dětí při hře na loukách.

Umístění a vzdálenostech: Centrum města: San Martino di Castrozza 300 m, vlak: Feltre 45 km, letiště: Venice 110 km Vysoká nadmořská výška středisko: 1400 m, zastávka ski / lyžařský vlek: San Martino di Castrozza 600 m, hotelová kyvadlová doprava: Ano, zdarma.

Všeobecné vybavení: Lift; Parkování: zdarma, v závislosti na dostupnosti, terasa, zahrada.

Pokoje: Dětská postýlka s přeplněním není možné, sprcha / WC, vysoušeč vlasů, balkon / terasa, telefon, satelitní TV, trezor včetně.

Apartmán Vybavení: kuchyňský kout, mikrovlnná trouba, obývací pokoj / ložnice, ložnice.

Typy Pokoj / apartmán: 3 lůžkové 1 pokoj se sprchou / WC, apartmán, obývací pokoj / ložnice s kuchyňským koutem a pohovkou nebo přistýlkou ​​pro 3. osobu, ~ 25 m2, 5 lůžko 2 pokoj se sprchou / WC / balkón, byt, obývací pokoj / ložnice s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem a přistýlkou ​​(na vyžádání), 1 ložnice s manželskou postelí, ~ 40 m2, 6 lůžek 3 pokoj 2 x sprcha / WC, balkon, byt, obývací pokoj / ložnice s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 5. a 6. osobu, 1Ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice se 2 samostatnými lůžky nebo palandou, ~ 45 m2.

Poplatky jsou na místě: Princess Service EUR 22, - za 1. a 2. místnosti App./Tag, 30 Euro, - za pokoj a 3 App./Tag: ložní prádlo, utěrky, stolní prádlo, ručníky double za elektřinu, vodu, závěrečný úklid (nejsou zahrnuty dort ), kauce: 200 EUR, - / apartmán, pobytovou taxu.

Zahrnuty do fitness a wellness centra: lázně Aqua Vitalis Sporting Club Residence (300 metrů). Krytý bazén, sauna, relaxační místnost.

Poplatky jsou ve fitness a wellness center: masáže: Aqua Vitalis Sporting Club Residence.

Jídlo v ceně: Ne stravování.

Zábava V ceně: stolní tenis.

Děti: Dětská postýlka na vyžádání pro děti do 3 let, dětská stolička, možný vklad.

Zvířata: Zvířata nejsou povolena.

Různé: Platební karty: debetní karta / EC-Card, Mastercard, Visa, Invalidní vozík: Ne, Příjezd od: 15:00, Check out: 07:30 - 10:00.

Read The Full Article