Stubaital, Neustift im Stubaital (Rakousko) - 13.608,-

3.2. (sobota) - 10.2. (sobota), polopenze

Hotel Brennerspitz



Obecný popis objektu Brennerspitz
• ledovec Stubaital cca 15 km • zdarma zapůjčení lyží (dle dostupnosti)

Poloha objektu Brennerspitz
v místní části Milders, centrum Neustiftu cca 2 km, ledovec Stubai cca 15 km.

Vybavení objektu Brennerspitz
hotel s 50 pokoji, jídelnou, selskou jizbou, barem s krbem, kavárnou, čítárnou, výtahem, terasou. Lyžárna.

Ubytování v objektu Brennerspitz
Dvoulůžkové pokoje (A2A/A3A): cca 30 m2. Pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, TV, rádiem, telefonem, trezorem, minibarem, balkonem. Dvoulůžkové pokoje (A2B/A3B/A4B): cca 40 m2, prostornější, posezení. Vybavení jako A2A. Jednolůžkové pokoje (A1A): cca 20 m2, s francouzskou postelí (1,40 x 2 m). Vybavení jako A2A.

Stravování v objektu Brennerspitz
polopenze. Snídaně formou bufetových stolů s bio koutkem, odpoledne zákusky formou bufetových stolů, k večeři výběr z menu o 4 chodech, 1x týdně polévky a dezerty formou bufetu, selský nebo italský bufet.

Připojení k Internetu
WiFi v celém hotelu zdarma.

Možnosti sportu a dalších aktivit u objektu Brennerspitz
zdarma: fitness, sáňkování a stolní tenis. Zábavní program (večery s tancem, sáňkování dle počasí, túra s pochodněmi).

Možnosti wellness a relaxace v objektu Brennerspitz
zdarma: krytý bazén (12 x 9 m), sauna, turecká parní lázeň, solná parní lázeň, vířivka, Kneippovy bazénky, infračervená kabina. Za poplatek: solárium a masáže.

Vybavení a možnosti zábavy pro děti
dětská postýlka do 2 let zdarma, rezervace v CK. Dětská herna, hřiště. Vybavení pro nejmenší (dětská postýlka, židlička, elektronické chůvičky). Animační program pro děti 3-14 let ve spolupráci s místním turistickým spolkem.

Bonus pro ubytované v objektu Brennerspitz
vánoční oslava s hudbou (dechové nástroje), slavnostní večeří a koktejlem. Silvestr: silvestrovská slavnostní večeře: živá muzika, půlnoční občerstvení a ohňostroj.

Doplňující informace k objektu Brennerspitz
parkování: parkoviště zdarma, garáže cca 4 €/den; domácí zvíře: cca 4 €/den, platba na místě (pouze na vyžádání); lázeňská taxa: cca 2,80 € den/osoba od 16 let, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/4 noci, 1.11.-22.12., 6.1.-9.2., 2.4.-30.4. denně/3 noci, 30.12. sobota/7 nocí, příjezdy nejsou možné 27.12.-29.12. a 31.12.-1.1.

Mimořádná nabídka pro lyžaře
zdarma zapůjčení lyží pro děti i dospělé v hotelové Rodeln & Carving půjčovně (dle dostupnosti), lyžařské boty k dispozici (za poplatek, cca 3€/den). 10% sleva v lyžařské škole u ledovce.

Informace pro příznivce lyžování
Lanovka: ccca 200 m, lyžařská oblast Schlick cca 12 km Vlek: cca 2 km (Elferlifte) Skibus: od hotelu Půjčovna lyží: cca 100 m Běžecká stopa: cca 100 m Lyžařská škola: u ledovce Gletscher Skipas servis: na recepci hotelu Sáňkařská dráha: cca 2 km

Read The Full Article