Tannheimer Tal / Reutte, Wängle bei Reutte (Rakousko) - 7.524,-

14.1. (neděle) - 21.1. (neděle), polopenze

Hotel Talhof



Hotel: Sunny a velmi klidné na okraji umístěných dřevo v okrese. Vzhledem k tomu, komfortním Panorama Hotel Talhof a dazugehorige Penzion Talhof se nachází na kopci, z obou komorách mají krásný panoramatický výhled na okolní hory. Přímo v hotelu je určený Nordic walking trasa se 3 úrovněmi obtížnosti (dlouhá asi 5 km).

Umístění a vzdálenostech: Centrum města: Reutte 3 km Side dům: Pension Talblick 50 m, veřejný krytý bazén: Alpentherme Ehrenberg 4 km, obchod: Wangle 1 km, nákupních míst: Wangle 1 km, nádraží: Reutte 3 km, autobusová zastávka: Dřevo 150 m, letiště : Innsbruck 85 km Vysoká nadmořská výška střediska: 883 m, zastávka ski / vlekům: Hahnenkamm Hofen / Reuttener lanovka Hofen 350 m, běžecké lyžování Hahnenkamm ski dřevo / Wängle 150 m, skibus (dále jenStop): stundlich, zdarma 100 m, zastávka ski zpět k možnému domu: ano (náročný kurz), na sněhu, hotelovou kyvadlovou: Ne, která se nachází na okraji města, v okrese dřeva. Ehrenberg, asi 4 km od hotelu, stundlich jezdit bezplatný autobus s aktivní kartou (autobusová zastávka 100 m od hotelu). Půjčovna lyží a lyžařská škola v základnové stanici za 5 minut. v docházkové vzdálenosti od hotelu.

Obecné vybavení: recepce, Gepackaufbewahrung, lobby, hala / lobby, Stube, internetový koutek inclusive, Wireless-LAN: zdarma, pouze v hlavní budově, síťový kabel výhodné zaváděcí pokoj v hlavní budově, lyžárna: hlavní a vedlejší dům, výtah, parkování: zdarma, garáž: proti poplatek na místě, přes kryté hřiště, Euro 5, - za den, snídaňová místnost dál, jídelna, restaurace, bar, The Pension Talblick nabídekmalý salónek, parkoviště, Casita hosty jsou využívat všechna zařízení hlavního domu.

Pokoje: jesle jako přeplnění není možné, vana nebo sprcha / WC, župan k zapůjčení: na starosti místně, balkon / terasa, telefon: jen v hlavní budově, kabelová TV, W-Lan: za poplatek na místě, v některých případech však jen LAN (ne kabel poplatek), trezor proti poplatek na místě, pouze v hlavní budově, nekuřácké pokoje.

Pokoj / apartmán typy: 2 Lůžko / Bodu / WC / Bal / vedlejší budově, ~ 14 m2, 2 lůžka / Bodu / WC / balkón, ~ 26 m2, rodinné ubytování, 2 prostor, max .. 4 osoby, koupelové o., Sprcha / WC, balkon, minimální obsazenost 2 dospělí a 1 dítě, ~ 45 m2.

Poplatky jsou služby: Pobytová taxa: 2 €, - za osobu / noc (od 15 let) (v závislosti na nadmořské výšce TVB).

Zahrnuty do fitness a wellness centra: lázně: 240 m2, pro děti ve věku 15 a více let. Pouze v doprovodu dospělé osoby. Parní lázeň, finská sauna, bio sauna, infračervená sauna, relaxační místnost, otevírací doba: sauna a parní lázeň denně od 16:00 do 6:00 hod, 1 x za plně platící / pobyt masáž poukaz v hodnotě Euro 10, - a jeden solárium tokenu v ceně (ne Barablose).

Poplatky jsou ve fitness a wellness centra: solárium: Euro 4, - / 10 minut masáže: cena na místě, otevírací doba: denně 8:00 do 20:00.

Jídlo v ceně: polopenze, snídaně-bufet: s vitální rohu, salátový bar nebo předkrm formou bufetu, večeře: 4 chodech s Wahlmoglichkeit (3 hlavních jídel na výběr, s výjimkou v den příjezdu), tematické večery: 1 krát týdně (pondělí) gala večeře se šampaňským recepci v 18:00 pod HP, povinný vánoční večeře: Festmenu (fakturace přes Euro Tours), povinná Silvestrovská večeře: Festmenu včetně 1 sklenku sektu a živou hudbou, v.15:00 pm Informace s kávou a zákuskem inkluzivní / check v 16:00.

gebuhrenpflichtige Stravování: Na vyžádání, večeře může být dokonce dát dohromady - za poplatek, platí se na místě.

Zábava V ceně: stolní tenis: (. As vykázala lokálně) v hlavní budově, fitness zařízení v vitality koutem, 1 x týdně zábavní večer s hudbou a tancem, 1 zimní turistickou mapou volném za pokoj, procházky s průvodcem, který nabízí přes TVB :. Free Therme Ehrenberg (Tagl 2 hodiny / bez sauny) atd ....... (kompletní seznam zveřejněn na domovské stránce TVB Reutte).

Děti: herna, půjčovna společenských her, dětské menu, vysoká židle: na vyžádání.

gebuhrenpflichtige Děti Vybavení: Dětská postýlka k dispozici na vyžádání.

Domácí zvířata: Na vyžádání € 19, - za den na starosti lokálně, bez jídla.

Různé: Platební karty: debetní karta / EC-karty, Mastercard, Visa, Alergie: na vyžádání, Invalidní vozík: Ne na vyžádání Příjezd od: 16:00 Odjezd do: 10:00.

Read The Full Article