Val di Fiemme / Obereggen, Carano (Itálie) - 5.813,-

8.2. (čtvrtek) - 15.2. (čtvrtek), bez stravy

Studio / Apartmán Resort Veronza



Hotel: The Resort "Centro Vacanze Veronza" se nachází na panoramatickém místě, cca 2,5 km od centra a asi 3 km od Cavalese. Komplex má lázně s krytým bazénem, ​​dětské hřiště a péči o dítě.

Umístění a vzdálenosti: Centrum města: Cavalese 3 km, veřejný krytý bazén: Cavalese 1 km, obchod: Carano 50 m, nákupních míst: Carano 50 m, vlakové nádraží: Ora 20 km, autobusová zastávka: Carano 20 m, letiště: Verona 130 km Vysoká nadmořská výška střediska: 1150 m, ski / lyžařský vlek: Cermis 3 km, běžecké: Cavalese 3 km, ski bus (příští zastávka): Hotel, lyžovat možné: ne.

Obecné vybavení: recepce, hala / lobby, denní místnost, TV místnost, internetový koutek inclusive, w-lan inclusive, lyžařských bot parkovací stání, Skistellraum, výtah, parkoviště: zdarma, v závislosti na dostupnosti, dům garáž: proti poplatku místně Euro 7, - / noc , snídaňová místnost, jídelna, restaurace, bar, terasa.

Pokoje: jesle jako přeplněnosti v celé místnosti není možné, sprcha / WC, fén, župan k zapůjčení: na starosti místně, telefon, satelitní TV, trezor inkluzivní, nekuřácké pokoje, částečně palandy.

Bytové zařízení: dort blok, mikrovlnná trouba, obývací pokoj / ložnice: dle typu apartmánu,

Typy Pokoj / apartmán: 4 lůžka 1 pokojový byt Ekonomie, malý obývací pokoj / ložnice s koláčem blokem a rozkládacím lůžkem, ložnice s oddělenými lůžky, sprcha / WC, ~ 25 m2 4 lůžka 1 pokojový byt, obývací pokoj / ložnice s dort blokem a dvojitou pohovkou, ložnice a pokoj s patrovou postelí oddělených Schiebeture, koupelna se sprchou / WC, balkon, ~ 28 m2 5 lůžko 3 pokojový byt, obývací pokoj / ložnice s koláčem blokem a rozkládací pohovkou,1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice s inventury nebo samostatnými lůžky, koupelna se sprchou / WC, ~ 44 m2.

Poplatky jsou na místě: Princess Service EUR 22, - za 1 pokojový byt / den, 30 EUR, - za 3 kk / den zahrnuje: elektřinu, vodu, počáteční pokud jde o bytech a single AC / týden Ručníky, povlečení, utěrky, Čištění: čistit předání bytu jinak Euro 30, - za apartmán, záloha: 200, - EUR za apartmán Pobytová taxa: žádná místní daň bude účtována, kdyby bylMístní daň bude zavedena, takže to má být zaplacena na místě v hotelu.

Zahrnuty do fitness a wellness centra: Děti musí být v doprovodu dospělé osoby. Krytý bazén: ~ 96 m2.

Poplatky jsou ve fitness a wellness: parní lázni; Sauna, relaxační místnost.

Jídlo v ceně: Ne stravování.

gebuhrenpflichtige Strava: zubuchbare stravování přímo na místě: snídaně-bufet, polopenze a plné penze (Poplatky na místě).

Zábava V ceně: fitness centrum.

Děti: Dětská postýlka na vyžádání, vysoké židličky: na vyžádání, Kinni dítě klub s dětská herna, dětské videa, péče o dítě pro děti ve věku 3 - 10 let, patnáct hodin až 19:00 a 21:00 a do 22:00 Kindermenu : na vyžádání.

Domácí zvířata: Max jedno zvíře na 10 kg na pokoji, € 10, - za noc na starosti místně, bez jídla ..

Různé: Kreditní karty: MasterCard, Visa, bezbariérový přístup: Ano Check-in od 15:00 Check-out do: 10:00.

Read The Full Article