Val Senales / Schnalstal, Val Senales / Schnals (Itálie) - 8.390,-

17.2. (sobota) - 24.2. (sobota), polopenze

Hotel Mountain Lake Hotel Vernagt



Hotel: Uprostřed idylické přírody a nachází přímo na jezeře, Hotel Vernagt útulný dům, který vytvořit uvolněnou atmosféru a pohostinnost, dny Val Senales speciální. V kuchyni překvapil s úžasnými rysy a nosit s alpách Landi smyku vaření.

Umístění a vzdálenostech: Centrum města: Vernagt 150 m, nákupních míst: Naturno 17 km, vlak: Meran 38 km, letiště: Bolzano 60 km Vysoká nadmořská výška středisko: 1700 m, lyžařský / vlekům: Senales 7 km, ski bus (Příští zastávka): Vernagt 250 m nemocnice Meran: 28 km.

Všeobecné vybavení: Recepce, lobby, hala / lobby, denní místnost, TV místnost, Wireless-LAN: proti poplatek na místě, lyžárna, úschovna jízdních kol, výtah, parkoviště podporující začlenění, snídaňová místnost na, jídelna, restaurace, bar, kavárna, terasa, nekuřácké house.

Pokoje: jesle jako přeplnění všech typů pokojů je to možné, sprcha / WC, vysoušeč vlasů, balkon / terasa: částečně, Minibar: na starosti místně, telefonem, TV se satelitním příjmem.

Typy Pokoj / apartmán: 2 lůžko, koupelna / sprcha / WC, BERG, hor, ~ 24 m2, 2-4 lůžka sprcha / WC, NOCK, útulné místo Wohnvergnugen s obývací pokoj / ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, bidet, WC, balkon Sitzmöbel na východní stranu, ~ 28 m2, 2-3 lůžka sprcha / WC, LAGAUN, Wohnvergnugen v italském designu, dvoulůžkový pokoj s rozkládací pohovkou pro 3. osobu, toaletou a bidetem, balkon Sitzmöbel jezera, ~ 24 m2, 2 lůžka koupelna / sprcha / WC, ekonomika, BERG, naHang, WC a bidet, ~ 24 m2.

Poplatky jsou na místě: Místní daň: 2.50 EUR za osobu / noc (nad 14 let).

Zahrnuty do fitness a wellness centra: Lázně: ~ 300 m2, krytý bazén: 10 x 5 m, parní lázeň, sauna, infračervená sauna, relaxační místnost.

Jídlo v ceně: polopenze, snídaně-bufet, salátový bufet, večeře (4 cesta): výběr z nabídky, 24,12 Štědrý den Brunch s sušenky, vánoční večeře 25.12 slavnostní večeře, silvestrovská večeře: 31.12. Silvestergala s aperitivem, DJ v domě, na Nový rok party s hudbou a tancem, 01.01 Nový rok Gala.

Zábava V ceně: stolní fotbal.

Děti: dětská postýlka, dětské menu, vysoká židle.

Zvířata: 15 EUR, - za den na starosti lokálně, bez jídla.

Zimní tip: Lyžování na ledovci od začátku října je to možné!

Různé: Platební karty: debetní karta / EC-karty, Mastercard, Visa, Invalidní vozík: Ne, Příjezd od: 15:00 Check-out do: 10:00.

Read The Full Article